NYÁRI TÁBOR

Iskolánk minden évben nyári táborozást szervez Balatonfenyves-alsóra,
a Pécsi Megyei Jogú Város Önkormányzatának gyermektáborába.

Az idei nyári táborozás július 17 - 23 -ig tart Balatonfenyves-alsón.


Képek a 2017-es táborozásról >>
Képek a 2016-os táborozásról >>

Képek a 2015-ös táborozásról >>
Képek a 2014-es táborozásról >>

Képek a 2013-as táborozásról >>
Képek a 2012-es táborozásról >>

Képek a 2011-es táborozásról >>
Képek a 2010-es táborozásról >>
Képek a 2009-es táborozásról >>
Képek a 2008-as táborozásról >>
Képek a 2007-es táborozásról >>

Képek a 2006-os táborozásról >>


Ha valakinek kérdése, ötlete, javaslata van, írhat az iskolai tábor saját e-mail címére:
tabor@pazmanysuli.hu vagy az albrechtzoli@yahoo.com címre.

Egy korábbi táborozó "szabvány" kérelme a táborvezetőhöz! :)

Mélyen tisztelt Z. táborvezető úr!

Ez úton szeretném jelezni Önnek, hogy milyen hatalmasan nagy öröm lenne számomra, ha bejutást nyerhetnék a nyáron rendezendő - mára már hagyománnyá vált - balatoni táborába! Azt a feltételt szabta nekem, hogy írjak Önnek egy kérvényt, melyben kifejtem, hogy m iért is lennék én hasznos tagja a Balatonon egy hetet eltöltő társadalomnak! Ezen kis bevezető után a dolgok közepébe is vágnék az Ön által feltételként kiszabott kritérium kifejtésében!
Mint már megszokhatta a tábor ideje alatt, elég sokszor járok boltba, és ennek nemcsak én élvezhetném előnyét. Ahogy tavaly is megtettem, úgy idén is minden alkalommal, amikor boltba mennék, szívesen hoznék bármit Önnek, fiának, esetleg kollégáinak is!
Esetleg ha olyan baleset történne, mint tavaly és véletlenül kitörne egy ablak, én a legnagyobb örömmel, önként vállalkoznék az olyan üvegdarabok eltávolítására, amelyek sérülést okozhatnak, hiszen nekem ebben is van tapasztalatom a legutóbbi táborból!
Nem tudom, hogy idén is lesznek-e felfújható csónakok, de ha igen, én azoknak a felfújásából is nagyon szívesen kiveszem a részem.
Azt nem mondom, hogy mindenki helyett terítenék, de szívesen segítenék mindenkinek, aki igényt tart rá! Ha a tavalyi verés nem lett volna elég, és a "Mezőszél" ismét focizni akarna, én nagy örömmel védeném ismét a Pázmány Péter Utcai Iskola kapuját! Szerintem nemcsak nekem lenne veszteség az izgalmas tanár vs. diák röplabdamérkőzés! A röplabdán kívül a tavalyi izgalmas csocsómérkőzést is szeretném megismételni, amiben az Enikő és én nyertünk, de ez idén talán nem így lesz. De ha nem mehetek el a táborba, akkor erre a kérdésre sajnos soha nem kapunk választ! Szerintem azért is megérné, ha elengedne a táborba, mert 7 éve a magatartásom nagyon sokat változott, és szerencsére pozitív irányba! Ezen kívül még nagyon sok mindent a táborok során tanultam meg, például ping-pongozni, csocsózni, röplabdázni és ezért nagyon hálás is vagyok, és mivel ez az utolsó év, amikor elmehetnék, szeretném, ha beleegyezne, és még egyszer utoljára elmehetnék a balatoni táborba magukkal!!! Tudom, tavaly, meg a szombati kiránduláson is vonakodtam, amikor le akart fényképezni, de ha elmehetnék a táborba, ott annyit fényképezhetne engem, amennyit csak akar, akárkinek is kell! A kapuügyeletbe is szívesen besegítek (ha lehetne, ne fürdés alatt). Nagyon sok új embert ismertem meg a táborok folyamán és valakivel még most is nagyon jóban vagyok, pl.: Enikő, Bandi, és szerintem ők is nagyon örülnének neki, ha még egyszer utoljára együtt tölthetnénk egy hetet a Balatonon! :) Végre vettünk digitális
fényképezőgépet, és hogyha most elmehetnék, akkor mindenkiről lehetne egy emlékem, amit akár évek múlva is visszanézhetek és megjegyezhetném: "bezzeg az én időmben"! Ha véletlenül mégsem mehetek el, ezúton szeretném megköszönni, hogy ez alatt a sok év alatt, amióta együtt járunk a Balatonra, el tudott viselni még akkor is, ha sok hülyeséget csináltam! Szóval ennyi lenne az én kérvényem, ami remélem, meglágyítja a szívét, és megengedi, hogy még most utoljára Önökkel töltsek egy hetet a Balatonon!!!

Előre is köszönet, az Ön mély tisztelője:
Jakab Áron